Manuk Dadali Versi Reggae Trinaldi Cover

Manuk Dadali Versi Reggae Trinaldi Cover

Halloo baraya sunda, sampurasun
Tepang deui sareng aa😁

Yoo di video kali ini abang cover lagu daerah sunda MANUK DADALI jadi versi reggae nih,

Kurang lebihnya mohon di maafkan🙏

Wilujeung ngadangukeun
Ulah hilap
LIKE
KOMEN
SUBSCRIBE
SHARE
BAGIKEUN KANA GRUP WA MARANEH

HATUR NUHUN

Video lainnya:

Hareudang reggae

Yeuh aya di gigireun

Hati kecil kaum jalanan

Buruh tani

Reggae sunda playlist trinaldi

Reggae indonesia playlist trinaldi

Terimakasih yang udah nonton
Jangan lupa like share and subscribe

Instagram:
Instagram.com/taufikrinaldi10/

Facebook:
Taufikrinaldi

#flstudio
#reggaesunda
#sunda
#SUNDAREGGAE
#LagudaerahSunda
Video Rating: / 5

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

3 thoughts on “Manuk Dadali Versi Reggae Trinaldi Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *